fbpx

Globalscope Partners Ltd

Globalscope Partners Ltd., всесвітня мережа, що спеціалізується на угодах зі злиття та поглинання, минулого року закрила 203 угоди загальною вартістю 20,8 мільярда доларів СШа. Показник доходів у 2022 році є найвищим за всю 35-річну історію мережі.
Доходи надходили з широкого кола країн і різних бізнес-категорій, але медико-біологічні науки та споживчий сектор виявилися найефективнішими категоріями, тоді як промисловість також продемонструвала хороші результати.

За словами Джона Слоана, президента Globalscope, результати доходів за 2022 рік відображають постійне зростання та розширення самої Globalscope, а також підтверджують основоположні принципи та основну ціннісну пропозицію мережі.

“Globalscope була заснована в 1987 році невеликою групою підприємців, які вважали, що існує потреба у всесвітній мережі фахівців, які займаються міжнародними угодами зі злиття та поглинання для середнього бізнесу, – говорить Слоан.

“Їхні здогадки виявилися правильними. Globalscope виросла з невеликої групи друзів у мережу, що налічує 55 фірм-учасників у майже 50 країнах світу”.

Серед інших важливих подій 2022 року: на осінній зустрічі в Бангкоку Globalscope оголосила про створення нового сектору практики енергетичного переходу. Команда спеціалізуватиметься на злиттях та поглинаннях, які передбачають перехід від вугільної та нафтової енергетики до низьковуглецевих та відновлюваних форм виробництва енергії.

“Незалежно від сектору, коли виникає потреба у транскордонній підтримці, кожен член команди використовує свій власний географічний та галузевий досвід. Наша мета – надати компаніям  доступ до рівня експертизи у сфері злиттів та поглинань, який раніше був для них недоступним”, – сказав Слоан.

ПРО ПАРТНЕРІВ GLOBALSCOPE:

Globalscope – це мережа з 55 незалежних інвестиційно-банківських компаній, в якій працюють понад 400 висококваліфікованих інвестиційних банкірів у 48 країнах світу. Маючи більш ніж 30-річний досвід у сфері злиттів та поглинань, партнери Globalscope працюють у тісному контакті з клієнтами, щоб втілити їхні бізнес-мрії в реальність.

Всі свіжі інсайти, новини та дослідження доступні першими для підписників телеграм боту. А деякі ексклюзивні матеріали доступні тільки там. Приєднуйтесь!

Інші новини

Прокрутити вгору