fbpx

Capital Times виступила експертом в аналітичних дослідженнях у міжнародній M&A-угоді

4 січня в Даласі американська компанія J. Sloan & Co. оголосила про продаж Pumps and Controls, американського гуртового постачальника обладнання для очищення води, що належала керівництву Peninsula Capital Partners та Ridge Capital Partners.

Покупцем виступила галузева компанія, яка має інженерну експертизу, технічну підтримку та сервісні можливості для широкого спектра продукції, зокрема повітряне обладнання, насоси, клапани, засоби керування технологічними процесами, промислову автоматизацію та ін. Назва покупця не розголошується.

Керувала продажем інвестиційна компанія J. Sloan & Co. Експерти компанії Capital Times надали професійну допомогу в аналітичних дослідженнях під час реалізації угоди.Capital Times разом із J. Sloan & Co. є учасниками міжнародної M&A мережі Globalscope Partners.

«Ми вдячні керівництву J. Sloan & Co. за можливість узяти участь у цій угоді. Ми мали змогу перейняти досвід партнерів у Globalscope Partners та примножили власні компетенції. Наша участь в угоді такого рівня вкотре доводить високу експертність українських фахівців, попит на послуги яких не згасає навіть у найскладніші часи», — прокоментував Дмитро Барановський, інвестиційний директор Capital Times.

Компанія Pumps and Controls – гуртовий постачальник обладнання для очищення води, заснована 1986 року. Базується в Арлінгтоні, штат Техас. За словами президента та генерального директора J. Sloan & Co. пана Джона Р. Слоуна, ця транзакція відбулася в унікальний і важливий час консолідації в галузі.

Про J. Sloan & Co.

J. Sloan & Co. – це інвестиційна компанія-бутік, розташована в Далласі. Вона займається продажем, купівлею та залученням фінансування для бізнесу від імені приватних компаній. У портфелі компанії числені M&A-угоди із великими міжнародними банками, державними та приватними борговими фондами, фондами прямих інвестицій, заможними приватними особами та сімейними офісами як на національному, так і на міжнародному рівнях.

Про Capital Times

Понад 17 років Capital Times надає своїм клієнтам високоякісні послуги та бездоганне виконання угод із купівлі-продажу компаній, залучення фінансування, консультації зі стратегічних питань, максимізації вартості бізнесу, реструктуризації заборгованості. Успішно завершено 37 M&A угод, залучено близько 90 млн USD кредитів, і виконано понад 220 консалтингових проєктів у 13 галузях економіки.

Ексклюзивне членство Capital Times у всесвітній мережі інвестиційних банкірів Globalscope Partners (55+ країн, 220+ угод на суму 18+ млрд USD у 2022 році) дає змогу клієнтам Capital Times ефективно залучати іноземних інвесторів і кредиторів, а також знаходити компанії-цілі для поглинання за кордоном.

Всі свіжі інсайти, новини та дослідження доступні першими для підписників телеграм боту. А деякі ексклюзивні матеріали доступні тільки там. Приєднуйтесь!

Інші новини

Прокрутити вгору