fbpx

Міжнародні експерти назвали Capital Times найкращою інвестиційно-банківською компанією України

Британський міжнародний фінансовий журнал Acquisition International оголосив переможців премії M&A Awards 2021. Найкращою українською компанією в номінації Вest Investment Banking Firm названо Capital Times.

«M&A сьогодні — це важливий інструмент для створення широких можливостей для бізнесів, які хочуть виділитися і прискорити своє зростання у швидкозмінній та конкурентній галузі», —  зазначили організатори премії.

На думку британських експертів, діяльність зі злиття та поглинання сьогодні має вирішальне значення, коли йдеться про об’єднання бізнесу. У своєму пресрелізі Acquisition International визнає наполегливу роботу та самовідданість людей, які гарантують успіх M&A на кожному етапі й до завершення. Премія призначена тим, хто допомагає приймати правильні рішення та робити правильні кроки, щоби забезпечити успішний процес злиття та поглинання.

«Було дуже приємно проводити цього року програму M&A Awards та координувати свої дії з усіма чудовими професіоналами бізнесу. Я хотіла б привітати всіх переможців та побажати удачі у всіх ваших майбутніх починаннях!», — прокоментувала подію координатор з нагород Холлі Морріс.

Acquisition International Magazine присуджує нагороди виключно за заслуги, щоби віддати належне найбільш гідним компаніям за їхню винахідливість та наполегливу працю, виділити їх серед конкурентів та довести, що вони гідні визнання. «Ми пишаємося достовірністю своїх нагород та переможців», — наголошують організатори.

Джерело вебсайт Acquisition International 

Всі свіжі інсайти, новини та дослідження доступні першими для підписників телеграм боту. А деякі ексклюзивні матеріали доступні тільки там. Приєднуйтесь!

Інші новини

Прокрутити вгору