fbpx

Сapital Times виступила радником компанії Ascet Shipping в угоді із залучення фінансування

Сapital Times виступила радником компанії Ascet Shipping в угоді із залучення фінансування для придбання барж змішаного плавання «річка-море» проекту NBL-90, довжиною 90 метрів і загальною місткістю трюмів майже 6 тис. куб. м. кожна, призначених для перевезення генеральних і навалювальних вантажів.

За останні роки це вже четверта угода Capital Times в сфері логістики після успішного залучення кредиту в розмірі 31 млн євро від ЧБТР під будівництво зернового терміналу в Миколаївському морському торговому порту, залучення іноземного партнера в особі Posco International для подальшого розвитку даного терміналу і продажу провідного терміналу по експорту рослинної олії Everi міжнародної компанії Glencore.

Про Ascet Shipping
Компанія Ascet Shipping є великим портовим оператором на ринку експедирування зернових культур України і має філії в п’яти регіонах України. Компанія працює в Бердянському, Маріупольському, Миколаївському, Одеському та Херсонському морських портах, співпрацюючи з найбільшими зернотрейдерами України.

Про Сapital Times
Більше 15 років Capital Times надає своїм клієнтам високоякісні послуги та бездоганне виконання угод по злиттю і поглинанню компаній, залучення фінансування, консультації зі стратегічних питань, максимізації вартості бізнесу, реструктуризації заборгованості.
Офіси компанії знаходяться в Україні і Білорусі.
Capital Times є учасником асоціації Globalscope Partners -Міжнародної мережі M & A-радників, які працюють в 45+ країнах світу.
За час роботи на M & A-ринках України та Білорусі Capital Times закрила 31 угоду і реалізувала понад 180 консалтингових проектів в 13 галузях економіки.

Всі свіжі інсайти, новини та дослідження доступні першими для підписників телеграм боту. А деякі ексклюзивні матеріали доступні тільки там. Приєднуйтесь!

Інші новини

Scroll to Top