fbpx

Capital Times виступила ексклюзивним фінансовим радником групи компаній OREXIM при продажу морського перевантажувального терміналу Евері з перевалки рослинної олії

1 вересня 2020 року Гленкор Агрікалчер завершив придбання у групи компаній OREXIM портового терміналу в Україні. Евері є провідним терміналом з експорту рослинної олії в місті Миколаєві, Україна, який пропонує послуги зі зберігання і перевалки для першокласних міжнародних і національних клієнтів.
Команда M&A експертів Сapital Times в особі партнера Євгена Кудрицького, віце-президента Миколи Здвижкова та радника Владислава Щербини виступила фінансовим радником групи компаній OREXIM в угоді з продажу терміналу. Варто відзначити високий професіоналізм ТОП-менеджменту Групи компаній Orexim в особі Олександра Худолея (CEO) і Тетяни Комарової (CFO), які приймали активну участь у проекті.
«Дана угода зайвий раз підтверджує високий інвестиційний потенціал портової галузі в Україні, а також є показником довіри і високої оцінки роботи всієї команди OREXIM, яка змогла створити термінал світового класу», прокоментувала угоду Тетяна Комарова, CFO групи компаній OREXIM.

За останні роки це вже третя угода Capital Times в портовій інфраструктурі після успішного залучення кредиту в розмірі 31 млн євро від Чорноморського банку торгівлі та розвитку під будівництво морського зернового терміналу на базі Миколаївського комбінату хлібопродуктів і залучення іноземного партнера в особі Posco International для подальшого розвитку цього терміналу.

Про Евері
Термінальний комплекс Евері був побудований в 2010 році та модернізований в 2018. Він має потужність постійного зберігання до 160 000 тон, Портовий термінал Евері також може перевантажувати на експорт до 1.5 мільйона тон рослинної олії на рік.

Про групу компаній OREXIM
Група компаній OREXIM розпочала свою діяльність з невеликої торгової компанії, яка була заснована в 2004 р. За минулі роки бізнес групи трансформувався в велику структуру, яка налічує близько 1000 співробітників. Основними видами діяльності є експорт сільськогосподарської продукції, портові та логістичні послуги.

Про Гленкор Агрикалчер Лімітед
Гленкор Агрікалчер Лімітед є світовим лідером з виробництва, обробки, переробки та продажу сільськогосподарської продукції та товарів. Маючи активи більш ніж в 35 країнах та персонал більш ніж 16 000 працівників, компанія створює цінність для виробників в місцях виробництва та для клієнтів в пунктах призначення.

Всі свіжі інсайти, новини та дослідження доступні першими для підписників телеграм боту. А деякі ексклюзивні матеріали доступні тільки там. Приєднуйтесь!

Інші новини

Прокрутити вгору