fbpx

Globalscope Partners, мережа з 55 незалежних M&A-компаній, що розташовані в 48 країнах світу, закрила 226 угод протягом 2021 року на суму понад 8 мільярдів доларів США.

У 2021 році тисячі компаній по всьому світу «приходили до тями» після впливу пандемії Covid-19.

Сотні цих компаній успішно використали експертизу M&A-компаній, що є учасниками Globalscope Partners, які допомогли власникам великого та середнього бізнесу залучити фінансування, здійснити покупку чи продаж бізнесу. Вартість найбільшої M&A-угоди склала 1,4 мільярда доларів.

Джон Слоан, президент Globalscope, пояснив, як учасники змогли встановити нові рекорди під час пандемії.
«Globalscope — це міжнародна група незалежних M&A-компаній, яка дозволяє нам безпосередньо зв’язуватися з покупцями, продавцями та джерелами фінансування у всьому світі. Якщо ринки капіталу в одному регіоні не є оптимальними, партнери Globalscope залучають експертизу та потенціал мережі, щоб запропонувати кращі стратегічні та фінансові можливості для своїх клієнтів по всьому світу.
Ми – організація високого рівня, яка ефективно працює у всьому світі, що призводить до численних транснаціональних транзакцій. Globalscope Partners надає своїм учасникам та клієнтам глобальну перевагу на ринку», – сказав Слоан.

Всі свіжі інсайти, новини та дослідження доступні першими для підписників телеграм боту. А деякі ексклюзивні матеріали доступні тільки там. Приєднуйтесь!

Інші новини

Прокрутити вгору