fbpx

Угода з придбання частки кур’єрської служби доставки iPOST

Capital Times стала ексклюзивним фінансовим радником акціонерів компанії «Нова Пошта», В’ячеслава Климова і Володимира Поперешнюка, в угоді з придбання частки кур’єрської служби доставки iPOST.

Унаслідок угоди В’ячеслав Климов і Володимир Поперешнюк стали власниками 81.46% частки краудсорсингової платформи-сервісу кур’єрської доставки iPOST. Засновники проєкту Максим Плющев і Сергій Жмудь залишилися співвласниками в частці 9,27% кожен.

Команда M&A-експертів Сapital Times у складі керуючого партнера Сергія Гончаревича, партнера Євгена Кудрицького й радника Владислава Щербини, консультувала акціонерів компанії «Нова Пошта» В’ячеслава Климова і Володимира Поперешнюка з ключових питань M&A-процесу: організації Due Diligence, визначенні справедливої оцінки проєкту, структуруванні угоди, підготовці юридичної документації.

Про покупця

В’ячеслав Климов і Володимир Поперешнюк є засновниками й акціонерами компанії «Нова Пошта» — лідера логістичного ринку України з експрес-доставки. Мережа компанії налічує понад 6000 відділень по всій Україні.

Про компанію-ціль

iPOST — це інноваційний український кур’єрський сервіс, який працює з початку 2017 року. Сервіс побудований на основі власної кур’єрської онлайн-платформи, що працює за принципом краудсорсингу. Доставка відбувається в термін від 30 до 120 хв або в зручний для одержувача час.

Про фінансового радника

Capital Times Investment Advisory упродовж 14 років надає послуги у сфері інвестиційного банкінгу. На рахунку експертів Capital Times 31 закрита M&A-угода й понад 180 реалізованих консалтингових проєктів.

Ми суворо дотримуємося міжнародних стандартів відповідальності перед клієнтами та пропонуємо тільки персоналізовані послуги. Кожен наш кейс максимально індивідуальний, рішення підбираються на підставі аналізу клієнтського бізнесу й сегмента, у якому він працює.

Компанія Capital Times — учасник всесвітньої мережі Globalscope.

Всі свіжі інсайти, новини та дослідження доступні першими для підписників телеграм боту. А деякі ексклюзивні матеріали доступні тільки там. Приєднуйтесь!

Інші новини

Прокрутити вгору