fbpx

Команда M&A-експертів Сapital Times, яка виступила фінансовим радником акціонерів компанії «Нова Пошта»

Сьогодні ми хочемо представити команду M&A-експертів Сapital Times, яка виступила фінансовим радником акціонерів компанії «Нова Пошта», В’ячеслава Климова і Володимира Поперешнюка, в угоді з придбання 81,46% частки кур’єрської служби доставки iPOST.

Докладніше про угоду читайте тут.

Керували проєктом партнери Capital Times — Сергій Гончаревич і Євген Кудрицький.

На рахунку Сергія Гончаревича, керуючого партнера компанії, понад 35 завершених M&A-угод на ринках України та країн СНД. Один з останніх кейсів — залучення фінансування в розмірі EUR 31 млн від Blaсk Sea Trade and Development Bank і стратегічного партнера в особі Posco International для групи компаній OREXIM під будівництво зернового елеватора в Миколаївському Морському Торговельному порту.

Євген Кудрицький, партнер компанії Capital Times, має більш ніж десятирічний досвід фінансового та інвестиційного консалтингу та спеціалізується на супроводі M&A-угод і залученні фінансування. На його рахунку закриті угоди загальним обсягом понад 100 млн доларів США. Євген брав участь в угодах для таких компаній як Glencore, POSCO International, SolbegSoft, Terrasoft, OREXIM тощо.

Владислав Щербина — інвестиційний радник Capital Times. Влад є досвідченим фахівцем у сфері фінансів та інвестицій, у його портфелі більш як 10 проєктів у сфері M&A, включно з sell-side і buy-side проєктами, залучення боргового фінансування та інвестицій у власний капітал.

Наші експерти завжди раді надати професійну допомогу в підготовці та укладанні угод M&A.

Всі свіжі інсайти, новини та дослідження доступні першими для підписників телеграм боту. А деякі ексклюзивні матеріали доступні тільки там. Приєднуйтесь!

Інші новини

Прокрутити вгору